30 Μαρ 2017

Ανατροπή απόψε στο Survivor! Τι θα συμβεί, που δε το περιμένει κανείς!


Ανατροπή στο Survivor - Αυτό που θα γίνει απόψε δεν το περιμένει κανείςΟι περισσότεροι παίκτες, αν όχι όλοι, έχουν κουραστεί. Αυτό φαίνεται από τις καθημερινές πλέον αντιδράσεις τους. Ακόμα για μικρής σημασίας ζητήματα που προκύπτουν είτε στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, είτε στην καθημερινή τους προσπάθεια για επιβίωση, κάποιοι έχουν συνεχώς νεύρα ή κάποιοι άλλοι ξεσπούν συνήθως σε κλάμματα.

Το κλίμα είναι φορτισμένο και απόψε θα γίνει ακόμα περισσότερο, όταν οι νικητές της χθεσινής μονομαχίας, οι "Διάσημοι", θα έχουν το προνόμιο να αντικρίσουν και να επικοινωνήσουν για πρώτη φορά, μετά από ενάμιση μήνα τους αγαπημένους τους, την οικογένεια τους, τους δικούς τους ανθρώπους.
Ύστερα και από αυτό, κι ενώ τα συναισθήματα έχουν "χτυπήσει" κόκκινο, αποφασίστηκε από την παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες, να δοθεί μια... "ανάσα" στους παίκτες. Έτσι, δε θα αποχωρήσει κανείς στο σημερινό επεισόδιο, προκειμένου οι συμμετέχοντες να περάσουν λίγες ακόμα ώρες πιο ξέγνοιαστοι, έως ότου επιστρέψουν στη... πραγματικότητα του Survivor.