Τα linasexclusive στην εκθεση Βεργινα2017 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τα linasexclusive στην εκθεση Βεργινα2017

Με τους καλυτερους οιωνους ξεκίνησε η επιχειρηση linasexclusive jewels της οικογενειας Τουπεκτση την εκθεση τουριστικών ειδών και αξεσουάρ "Βεργινα2017"  στη ΔΕΘ Helexpo, stand 42, περιπτερο 5. Η Βεροιώτικη επιχειρηση μπήκε για μια ακομα φορα στο στίβο της χονδρικής διάθεσης ελληνικού χειροποίητου κοσμηματος θέλοντας να επεκτείνει ακομα περισσοτερο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων της στην Ελληνική αγορά στοχεύοντας στην καινοτομία και ποιότητα των κοσμηματων της αλλα και στην εξωστρέφεια που τη διακρίνει.


"Καθε εκθεση ειναι ενα βήμα παραπάνω στην καθιέρωση του brand name μας. Καθε εκθεση μας εδρεωνει ακομα περισσοτερο και μας κανει ακομα καλυτερους" μας αναφέρει η κα Λινα Τουπεκτση. Η κα Ελισαβετ Τουπεκτση μας ενημέρωσε οτι το πείσμα, η επιμονή, η καλη δουλεια αλλα και η ανθρωπινη προσέγγιση δινει την αίσθηση της ασφαλείας και εμπιστοσύνης στους συνεργατες μας.
Εμεις ειμαστε σιγουροι οτι πριν ακομα τελειωσει η συγκεκριμένη εκθεση εχει οργανωθεί ηδη η επομενη παρουσιαση της επιχείρησης και οτι και σε αυτήν τα αποτελέσματα θα ειναι απόλυτα θετικά και η ανάπτυξη θα ειναι επιθυμητή. Καλη επιτυχια.


Post Bottom Ad

Σελίδες