Αυτό είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αυτό είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στην Βέροια


Το γλυκό είναι σπουδαία υπόθεση.
 Για κάποιους κατατάσσεται, μάλιστα, στα "είδη πρώτης ανάγκης", διαθέτοντας βαρύ συναισθηματικό πρόσημο. 
Από το καλοκαιρινό τρίπατο γλυκό ψυγείου της μαμάς ως την πιο πολύπλοκη τάρτα γαλλικού ζαχαροπλαστείου, κάθε γλυκό, κάθε γεύση και υφή εξυπηρετούν τις γευστικές μας ανάγκες με έναν τρόπο ιδιαίτερο στο ζαχαροπλαστείο ο΄ ΝΙΚΟΣ΄ στην Βέροια. 

Δοκιμάζοντας μια γλυκιά δημιουργία, γευόμαστε τόσο τα συστατικά της, όσο και την εξωτερική της εμφάνιση και, βέβαια, την συνολική εμπειρία που αυτή προσφέρει. 

Το καλύτερο γλυκό και, κατ' επέκταση, το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στην Βέροια είναι του ΝΙΚΟΥ, είναι αυτό που αρέσει σε σένα, σε μένα, στον δίπλα, στον παραδίπλα, σε όποιον οι γεύσεις του "κλικάρουν" με το εύρος της γευστικής παλέτας που προσφέρεται από το εκάστοτε εργαστήριο.

 Η αντικειμενικότητα στο καλό γλυκό είναι απολύτως σχετική, ωστόσο κάποια κριτήρια, ποιοτικά και γευστικά, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν τόσο εύκολα. Το ίδιο και η ολότητα της εμπειρίας που προσφέρουν  ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ ΝΙΚΟΣ στην ΒΕΡΟΙΑ

Θεσσαλονίκης 36
ΤΗΛ.697 332 6392
2331 024344

Post Bottom Ad

Σελίδες