"Πρόκειται για ένα σύγχρονο σκοπευτήριο στην Βέροια ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

"Πρόκειται για ένα σύγχρονο σκοπευτήριο στην Βέροια ΒΙΝΤΕΟ

Εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια (Video)Τα εγκαίνια ενός σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου, όπου θα εκπαιδεύονται αστυνομικοί αλλά και μέλη των ενόπλων δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της βόρειας Ελλάδας, λίγο έξω από τη Βέροια, στην περιοχή Πανόραμα.
Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο προϊστάμενος του επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών φορέων και των αρχών του δήμου Βέροιας και του νομού Ημαθίας, δικαστικών και εισαγγελικών αρχών και άλλων εκπροσώπων φορέων της πόλης.
"Πρόκειται για ένα σύγχρονο σκοπευτήριο που θα συμβάλλει στην εκπαίδευση των γυναικών και ανδρών της ελληνικής αστυνομίας. Φιλοδοξούμε και ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι μόνο για τις δικές μας ανάγκες εκπαίδευσης αλλά σε κάποιο μεταγενέστερο χρόνο θα γίνει κέντρο εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στον χώρο των Βαλκανίων" επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Αναγνωστάκης ενώ τόνισε ότι μπορούν στο σκοπευτήριο να εκπαιδευτούν και στρατιωτικοί. 
Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις, διευκρίνισε ότι είναι "το καλύτερο σκοπευτήριο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, όχι μόνο στη βόρεια Ελλάδα αλλά σε όλη την επικράτεια, ενώ διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες και για την προστασία των εκπαιδευόμενων αλλά και για την εξοικείωση με πραγματικά σενάρια που μπορούν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινή επιχειρησιακή τους δράση". 
"Είναι μια δωρεά - προσφορά ενός πολίτη, ανάμεσα σε αρκετές που έχουμε τον τελευταίο καιρό και στο δύσκολο δημοσιονομικό πλαίσιο και περιβάλλον που λειτουργεί τόσο η ελληνική κοινωνία αλλά και η ελληνική αστυνομία. Τέτοιου είδους προσφορές και βοήθειες είναι πολύ σημαντικές για την εκπλήρωση του καθήκοντος και της αποστολής μας" ανέφερε και πρόσθεσε ότι "υπήρξε η δέσμευση ότι στο πολύ εγγύς μέλλον ίσως ο ίδιος χορηγός συμβάλλει στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός αντίστοιχου και στην Αθήνα".
    Από την πλευρά του ο κ. Καραμαλάκης επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι το έργο είναι μια προσφορά του Κωνσταντίνου Σούκου ενώ "η κατασκευή του σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου ήταν ένα έργο που πραγματικά χρειαζόταν η ελληνική αστυνομία αλλά χωρίς τη δωρεά αυτή, δεδομένης της δημοσιονομικής συγκυρίας είναι άγνωστο πότε θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε". 

Post Bottom Ad

Σελίδες