Βρέθηκε νεκρό βρέφος μέσα στα σκουπίδια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Βρέθηκε νεκρό βρέφος μέσα στα σκουπίδια



Στον τομέα ανακύκλωσης του ΦΟΣΔΑ Ν. Λάρισας

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι σήμερα στη μονάδα ανακύκλωσης του ΦΟΣΔΑ Ν. Λάρισας υπάλληλος εντόπισε ένα νεκρό έμβρυο κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών. Το... 
 

 
 
 
έμβρυο το εντόπισε υπάλληλος λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους αρμόδιους του φορέα, Στη συνέχεια το έμβρυο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο νεκροτομείο όπου ξεκίνησε η διαδικασία που προβλέπεται σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έμβρυο φέρει τόσο ομφάλιο λώρο (μέρος αυτού) όσο και πλακούντα και φαίνεται να βρισκόταν στην 26η εβδομάδα κύησης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέγραψε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Οι πρώτες εκτιμήσεις όσον αφορά την προέλευση των απορριμμάτων στην στα οποία βρισκόταν το έμβρυο δείχνουν προς συγκεκριμένη επαρχία του Νομού Λάρισας και η σχετική έρευνα μάλιστα έχει ξεκινήσει από τις Αστυνομικές Αρχές που περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Από κει και πέρα δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο ακόμη και το έμβρυο να γεννήθηκε νεκρό και να πετάχτηκε στον κάδο των απορριμμάτων είτε από κάποια ιδιωτική κλινική είτε μετά από διαδικασία που προέκυψε σε κάποιο σπίτι. Ωστόσο η εβδομάδα της κύησης δεν αποκλείει να γεννήθηκε και ζωντανό, και στη συνέχεια είτε να κατέληξε και να πετάχτηκε στα απορρίμματα, ή να απεβίωσε εκεί, κάτι που θα καταστήσει ακόμη πιο τραγικό το γεγονός...

Αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή να εξακριβωθεί πλήρως το ποια είναι η μητέρα τουλάχιστον του εμβρύου, οι Αρχές καλούνται με βάση και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και λήψη DNA και εξέταση οργάνων, αλλά και εξέταση της αναπνευστικής οδού για να δουν αν ανέπνευσε, να διερευνήσουν ακόμη και αν πρόκειται για κύηση η οποία μπορεί να έχει διακοπεί εξαιτίας κάποιας εγκληματικής ενέργειας.

Χρυσόστομος Τρίμμης 
 

Post Bottom Ad

Σελίδες