30 Μαρ 2017

Απήγαγαν τον Γιώργο Δώνη απίστευτη εξαφάνιση

Αναπάντητα ερωτήματα συνθέτουν την υπόθεση της εξαφάνισης του γνωστού προπονητή Γιώργου Δώνη, ο οποίος μετά από ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε την σύζυγό του πως επιστρέφει σπίτι, αλλά εντοπίστηκε μια ημέρα μετά στο Ντουμπάϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Δώνης είχε επισκεφθεί την περασμένη Τετάρτη την Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα που συμμετείχε ένας του γιος και στην συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής με το αυτοκίνητό του. Περίπου 20 λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι κάλεσε την σύζυγό του και της είπε πως "σε 20 λεπτά φτάνω στο σπίτι". Η ώρα όμως περνούσε και ο προπονητής δεν εμφανίστηκε, όπως δεν έδωσε και σημείο ζωής έως το επόμενο πρωί! Η σύζυγος του προπονητή θορυβημένη πήγε στο τμήμα ασφαλείας της Κηφισιάς και δήλωσε την εξαφάνιση του Γιώργου Δώνη.

Μετά από έρευνες και αλλεπάλληλες προσπάθειες επικοινωνίας, ο Γιώργος Δώνης εντοπίστηκε στο Ντουμπάι. Η πρώτη εικόνα που είχαν αστυνομικές πηγές έκανε λόγο για απαγωγή του προπονητή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

posted from Bloggeroid