Χωρίς αστυνόμευση ή Ημαθία μπουκάρουν τα κλεφτρόνια ανενόχλητα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Χωρίς αστυνόμευση ή Ημαθία μπουκάρουν τα κλεφτρόνια ανενόχλητα


Έρμαιο των κλεφτών έχει καταντήσει η πόλη της Βέροιας τα κλεφτρόνια εχουν αποθρασυνθεί και μπουκάρουν μέσα στο σπίτι ακόμα και όταν είναι άνθρωποι μέσα.

Χθες το βράδυ περίπου στις 10:00 κλεφτρόνια μπήκαν σε σπίτι το αναστάτωσαν πήραν φωτογραφικές μηχανές κάμερες ρολόγια και εξαφανίστηκαν Αφού εκείνη την ώρα εμπαινε ιδιοκτήτρια μέσα στο σπίτι μαζί με το παιδί της.

Είναι προφανές ότι λείπει η αστυνόμευση από την πόλη της Βέροιας και οι κλέφτες κάνουν πάρτι στην κυριολεξία αφού όπως μας αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής που μένουν κοντά στις εργατικές κατοικίες και σε χωριά περιπολικό έχουν να δουν μήνες στην περιοχή τους.

Κάποτε μας έλεγαν βλέπαμε και από ένα περιπολικό τώρα περιπολικό έχουμε να δούμε πάνω από ένα μήνα έξω από την Βέροια στην περιοχή των εργατικών κατοικιών.
Όσο για τα χωριά Επίσης κάτοικοι μας λένε ότι έχουν να δουν περιπολικό της αστυνομίας πάνω από μήνες και σε περιπτώσεις χρόνια περιπολικό περνάει μόνο σε χωριά Όταν είναι να μοιράσει κλήσεις για δικαστήρια.
Καλό είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής της Ημαθίας να μεριμνήσει το θέμα και να μην αφήσει έρμαιο των κλεφτών και των απατεώνων να κάνουν πάρτι στα σπίτια των φτωχών ανθρώπων.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες