Ταξιδιωτικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι - Παγίδες στις οποίες μπορείς να πέσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ταξιδιωτικά λάθη που κάνουν οι περισσότεροι - Παγίδες στις οποίες μπορείς να πέσεις


 
Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ έξυπνος και ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να κάνεις κάποιο λάθος πριν ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού σου, είσαι αρκετά γελασμένος.

Όσο... 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
καλά κι αν έχεις προετοιμάσει τις αποσκευές σου ή όσες φορές κι αν έχεις τσεκάρει ότι έχεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί σου, όλο και κάτι θα συμβεί δείχνοντάς σου ότι δεν είσαι πάντα σωστά προετοιμασμένος ή ότι πάντα υπάρχει κάτι -έστω και μικρό- που να ξεφύγει από την προσοχή σου.

Διάβασε παρακάτω ποιες μικρές απροσεξίες μπορεί να μετατρέψουν το ταξίδι σου σε περιπέτεια και φροντίστε να τις αποφύγεις.
Χάνεις την ειδική μεταχείριση όταν ταξιδεύεις για έναν ειδικό λόγο

Έχεις προγραμματίσει το επόμενο ταξίδι σου λόγω επετείου γάμου, για να κάνεις μια έκπληξη στο έτερον ήμισυ, για να γιορτάσεις τα γενέθλια των αγαπημένων σου προσώπων.

Σε τέτοιες περιστάσεις δεν είναι λίγες οι φορές που οι παροχές των ξενοδοχείων γίνονται λίγο πιο ειδικές (αναβάθμιση δωματίου, δωρεάν γεύμα κ.α.), αν προηγουμένως έχεις ενημερώσει σχετικά.

Και μην περιμένεις τελευταία στιγμή να ενημερώσεις την ρεσεψιόν. Στείλε πριν από το ταξίδι σου ένα ενημερωτικό email στον γενικό διευθυντή, για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η για τα καλύτερα.
Θεωρείς ότι το διαβατήριό σου είναι έγκυρο 

Post Bottom Ad

Σελίδες