20 Μαρ 2017

Το δημόσιο κατάσχεσε τα χρήματα των εξόδων κηδείας από χήρα αστυνομικού - ΈγγραφοΟργή προκαλεί ακόμα μία απόφαση του ελληνικού δημοσίου να κατάσχει με συνοπτικές διαδικασίες τα χρήματα που δικαιούνταν χήρα αστυνομικού για τα έξοδα κηδείας του συζύγου της που της πίστωσε η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ.

Το... 
 
  

 
 
 
 
 
 
δημόσιο εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα πάνω της όταν γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια φοροφυγάδες που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ.

“Μπορεί η ενέργεια των υπευθύνων να είναι νόμιμη, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθική” σημειώνει με νόημα η χήρα του αστυνομικού

Πρόκειται για ποσό 725 € που επρόκειτο να της πιστωθούν στο λογαριασμό της για να μπορέσει να πληρώσει έξοδα της κηδείας του συζύγου της που όμως ποτέ δεν έφτασαν στα χέρια της όπως φαίνεται και στο ενημερωτικό σημείωμα που της απέστειλε η αρμόδια υπηρεσία στην οποία ανήκε ο σύζυγός της.

Εκεί φαίνεται καθαρά ότι έγινε συμψηφισμός με οφειλή που είχε ο θανών προς το δημόσιο, αφού, όπως αναφέρει η χήρα του, έπαψε να εξυπηρετεί ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο ύψους 2.000 € περίπου λόγω της ασθένειας που τον χτύπησε και τον έστειλε για τρεις μήνες στην εντατική και στη συνέχεια στο θάνατο.


Η χήρα του αστυνομικού που βρίσκεται σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο αφού οφείλει στο γραφειο κηδειών, δεν εργάζεται και δεν έχει εισπράξει ακόμη τη σύνταξη που δικαιούται, ενώ το δημόσιο κατάσχεσε και τον τελευταίο μισθό του θανόντα συζύγου της αναρωτιέται για ποιο λόγο το δημόσιο εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα πάνω της όταν γύρω μας υπάρχουν εκατομμύρια φοροφυγάδες που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ.

“Μπορεί η ενέργεια των υπευθύνων να είναι νόμιμη, αλλά σίγουρα δεν είναι ηθική” σημειώνει με νόημα.

πηγη thesecretrealtruth.blogspot.com