Καίγεται η ΒΕΡΟΙΑ τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Καίγεται η ΒΕΡΟΙΑ τα πράγματα δυσκόλεψαν για τα καλά

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τα καλά για τη Βέροια, η οποία στις 15:00 υποδέχεται την Κέρκυρα. Η ουραγός χρειάζεται υπέρβαση, ανασυγκρότηση και μπόλικη τύχη προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Εξάλλου, οι Μακεδόνες διαθέτουν μακράν την πλέον αντιπαραγωγική επίθεση με 11 γκολ και την ασταθέστερη άμυνα καθώς η εστία τους έχει ήδη παραβιαστεί 46 φορές!
Σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις μία νίκη η οποία
σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου κόντρα στον Λεβαδειακό (2-0), ενώ μετρούν ακόμη πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα 6-15. Έκτοτε ακολούθησαν δύο διαδοχικές ισοπαλίες και οκτώ σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό σκέλος υπάρχουν σημαντικά προβλήματα διότι μεταξύ άλλων δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Άρτσε και οι τιμωρημένοι Αντονιάν, Ασίγκμπα.
Αναλυτικά η αποστολή για τη Βέροια: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Ράδης, Μαυριάς, Σουλε, Χατζί, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Λινάρδος, Μπελαϊντ, Στόϊτσεφ, Κάλβο, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης, Τζιώρας και Καπετάνος.
Για την Κέρκυρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολίγζει τον Πολ Κεϊτά που επανέρχεται έχοντας εκτίσει την ποινή του σε αντίθεση με τους τιμωρημένους Κόντο, Ζορμπά ,τον ασθενή Ζαραδούκα και τους ανέτοιμους Γεωργίου, Ιωάννου.
Η Κέρκυρα έχει συγκεντρώσει εκτός έδρας 10 από τους 29 βαθμούς που μετρά ως συνολική συγκομιδή.
Σε 12 ματς μετρά δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα 9-14. Επανέρχονται οι Ανδρεόπουλος και Γεωργακόπουλος.
Αναλυτικά η αποστολή για την Κέρκυρα: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κεϊτά, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ντουαλά, Επστάϊν, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέροια - Κέρκυρα εδώ.

Post Bottom Ad

Σελίδες