ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS: Πρόωρες εκλογές: 11,42 μονάδες μπροστά η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση

24 Μαρ 2017

Πρόωρες εκλογές: 11,42 μονάδες μπροστά η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση


 
H δημοσκοπική κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. έχει αρχίσει πλέον να καταγράφεται σε όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης – Τι δείχνει η διαδικτυακή δημοσκόπηση του... 
  
  
 

 Newsbomb.gr

Άλλη μια έρευνα κοινής γνώμης αποτυπώνει την τάση που υπάρχει στην εκλογική βάση. Η διαδικτυακή ψηφοφορία του Newsbomb.gr καταγράφει 11,42 μονάδες διαφορά στην πρόθεση ψήφου.

Στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν αύριο το πρωί γινόντουσαν εκλογές η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,81%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 18,39%.

Αν και η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Ελλάδα δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Η βάση της ελληνικής κοινωνίας είναι στην κυριολεξία «καζάνι που βράζει», ενώ όλοι οι ξένοι πολιτικοί παράγοντες μιλούν για πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, ενώ πολύ μεγάλα ποσοστά, περίπου στο 11,4% εμφανίζουν οι ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν άλλα κόμματα από αυτά που είναι σήμερα στη Βουλή.

Βεβαίως η διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν μπορεί να έχει το εύρος και τα στατιστικά δεδομένα που απαιτούνται για να είναι μαθηματικά ακριβής, αλλά οπωσδήποτε δείχνει την τάση του εκλογικού σώματος.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr