Μετέφεραν με αμάξι 110 κιλά χασίς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Μετέφεραν με αμάξι 110 κιλά χασίς



Στο «στόμα του λύκου» στο χωριό... Λυκόστομο των Ιωαννίνων έπεσαν δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 24 χρόνων που μετέφεραν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα χασίς από τα σύνορα, κατ' εντολή δυο νεαρών Αλβανών ηλικίας 19 και 29 χρόνων στους οποίους θα την παρέδιδαν στο Αίγιο.

Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και... 

του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί για την επικείμενη εισαγωγή των ναρκωτικών και είχαν στήσει ενέδρα στο χωριό. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και στα πίσω καθίσματα και το πορτ μπαγκάζ βρήκαν 25 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 110.300 γραμμαρίων. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και αποκάλυψαν την ταυτότητα των τελικών παραληπτών του φορτίου, οι οποίοι είχαν οργανώσει και τη μεταφορά.

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν στο Αίγιο και στο σπίτι του 19χρονου κατασχέθηκαν ένα βάζο και δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 249 γραμμαρίων, ένα βάζο και μία συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 178,9 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς, πέντε κινητά και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις. Άλλα 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης, τρία κινητά και 100 ευρώ, κατασχέθηκαν στην κατοχή των υπόλοιπων μαζί με το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή στην χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Post Bottom Ad

Σελίδες