Tέλος η Βέροια καμία ελπίδα να μείνει στην κατηγορία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Tέλος η Βέροια καμία ελπίδα να μείνει στην κατηγορία




Το ματς της Βέροιας με τον Ατρόμητο έδειχνε κολλημένο στο 0-0, ωστόσο ο Σα Πίντο έριξε στο ματς τον Ντιγκινί, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 1-0! Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μοιάζει καταδικαστικό για τους παίκτες του Ράτκο

Ντόστανιτς, οι οποίοι παρά την μεγάλη προσπάθειά τους και τα 90 λεπτά της αναμέτρησης, είδαν ακόμα ένα ματς να βρίσκονται στο... καναβάτσο.
Η Βέροια παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί πέντε διαδοχικών ηττών και να πάρει το «τρίποντο» που θα την φέρει στην προτελευταία θέση και έναν βαθμό μακριά από την 14η θέση που... οδηγεί στην παραμονή στην Superleague. Ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Βέροια με στόχο να συνεχίσει τις καλες εμφανίσεις του και να πετύχει την τρίτη διαδοχική του νίκη. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είχε στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Τόνσο και Κυριακίδη, καθώς και τους τραυματίες Μπρίτο, Τσατσόπουλο και Γκουγκούδη. Στο 4ο λεπτό ο Σαρπόνγκ σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Στο 10' ο Στόιτσεφ σούταρε μέσα από την περιοχή του Ατρομήτου και η μπάλα, αφού κόντραρε στον Ζησόπουλο, κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ. Στο 33ο λεπτό ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του τελική με τον Κατράνη, που σούταρε άουτ. Τα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 44' ο Τομάς σέντραρε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του Ατρομήτου, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στην τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου ο Φυτανίδης «έπιασε» ένα πολύ ωραίο σουτ, από πλάγια θέση στην περιοχή των γηπεδούχων, μα η μπάλα αφού χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Λόπεθ κατέληξε άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, χωρίς να υπάρχει σκορ.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ξεκίνησε πάλι δυνατά, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καπετάνο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Γκορμπούνοφ να διώχνει σε κόρνερ, στο 48'. Στο 56' η Βέροια απείλησε και πάλι, με την κεφαλιά του Καπετάνου να μπλοκάρει ο Γκορμπούνοφ. Στο 75ο λεπτό ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του ευκαιρία στην επανάληψη, με τον Άντονι Λε Ταλέκ να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 86' ο Κάλβο πλάσαρε τον Γκορμπούνοφ, που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Στο 89ο λεπτό ο Ατρόμητος πήρε την νίκη όταν ο Μανιάτης ανοίγει δεξιά στον Ουμπίδες, αυτός με συρτή σέντρα στέλνει την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Ντιγκινί με προβολή έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, σκορ που παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): 
Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (Σισοκό 82'), Μπαλάφας (Μπελαΐντ 73'), Ασίγκμπα, Τομάς (Άρτσε 48'), Καλί, Αντονιάν, Στόιτσεφ, Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Μπάγκα, Μανιάτης, Πλατέλλας (Ντιγκινί 78'), Λημνιός (Βασιλείου 89'), Ούμπιδες, Ντάουντα (Λε Ταλέκ 68').


Το ταμείο του αγώνα

Η Βέροια το πάλεψε να πάρει την νίκη και το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί κατάφορα. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήλεγξε τον ρυθμό στην αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε. Ο Ατρόμητος πήρε τρεις βαθμούς και παραμένει σε κοντινή απόσταση (4 πόντοι) με την πρώτη πεντάδα της Superleague. Πολύ δύσκολα πλέον θα παραμείνει η Βέροια στην πρώτη κατηγορία, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και στην προκειμένη και την αγωνιστική της υπεροχή. Η «Βασίλισσα του Βορρά» παραμένει στην τελευταία θέση, με 13 βαθμούς, 4 κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Post Bottom Ad

Σελίδες