Oυρές σχηματίζει ο κόσμος στην πρόνοια στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Oυρές σχηματίζει ο κόσμος στην πρόνοια στην Βέροια

Καταρρέει καθημερινά το σύστημα της πρόνοιας του δήμου της Βέροιας για το κοινωνικό επίδομα που ο κόσμος συνωστίζεται στις ουρές για να πάρει μία θέση έτσι ώστε να κάνει τα χαρτιά.... και αναγκάζεται ο κόσμος να περιμένει ώρες ίσως και ημέρες για να κάνει αυτό το περιβόητο επίδομα αλληλεγγύης. 
Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο κύριο Κορώνα ο οποίος μας είπε ότι πραγματικά υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε..... ο κόσμος όπως μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος πηγαίνει από τα ξημερώματα για να πάρει μία θέση έτσι ώστε να κάνει τα χαρτιά.
Στις επόμενες ημέρες ο αντιδήμαρχος Βέροιας μας είπε ότι θα κάνει έγγραφο στην κυβέρνηση και στο αρμόδιο υπουργείο έτσι ώστε να δοθεί παράταση.
Πραγματικά οι υπάλληλοι του δήμου της Βέροιας και συγκεκριμένα της πρόνοιας καταβάλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τον κόσμο για να πάρουν το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Post Bottom Ad

Σελίδες