H ΑΕΚ σκόρπισε την Βέροια με 6 γκολ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

H ΑΕΚ σκόρπισε την Βέροια με 6 γκολ

Καταιγιστική η ΑΕΚ, πέτυχε πάλι έξι γκολ (6-0 την Βέροια) με τα πέντε στο πρώτο μέρος, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στον κόσμο της! 2 γκολ ο Χριστοδουλόπουλος, από ένα Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Βράνιες και αυτογκόλ ο Τόμας!
Αν έλεγε κάποιος στον ΑΕΚτσή πριν τρεις εβδομάδες, ότι σύντομα η ομάδα του θα βάλει 12 γκολ μέσα σε τρεις μέρες, θα τον κοιτούσε περίεργα... «Σιγά τους αντιπάλους, Λεβαδειακός και Βέροια ήταν», θα πει κάποιος. Με αυτούς παίζουν όλοι όμως και σίγουρα δεν φταίει η Ενωση για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Κιτρινόμαυροι φταίνε μόνο για όσα λάθη έκαναν μόνοι τους από την αρχή της σεζόν και αδίκησαν τους εαυτούς τους. Και τους αδίκησαν επειδή μπορούν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο και το απέδειξαν και στο 6-0 επί της Βέροιας, μετά το 6-0 επί του Λεβαδειακού. Σε μια εντυπωσιακή παράσταση της, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έβαλε 5 γκολ στα πρώτα 40 λεπτά και μετά απλά απολάμβανε το χειροκρότημα των οπαδών της, οι οποίοι επιτέλους βλέπουν κάτι που τους αρέσει!
Το ματς άρχισε με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρία στο 2' με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου από το φάουλ του Μάνταλου και αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς... Αν και τα μηνύματα ήρθαν από τα δύο γρήγορα γκολ. Το πρώτο στο 12' με το ωραίο σουτ του Χριστοδουλόπουλου, σε μια φάση που ο Πέκχαρτ μάλλον έκανε επιθετικό φάουλ, το δεύτερο στο 15' με το άψογο πλασέ του... φορ Λαμπρόπουλου μετά την προσπάθεια του Αραούχο!
Με το σκορ στο 2-0 από το 15', άπαντες στο ΟΑΚΑ άρχισαν να σκέφτονται το 6-0 επί του Λεβαδειακού πριν λίγες μέρες και αποδείχθηκε ότι καλά έκαναν. Οι Κιτρινόμαυροι ήταν άπαντες ορεξάτοι, έβγαιναν συνεχώς στην επίθεση και στο 25' η πανέμορφη κεφαλιά του Μάνταλου στο δεύτερο δοκάρι μετά το σκάψιμο του Πέκχαρτ σήμανε το 3-0. Με την Βέροια να τα έχει χαμένα, η Ενωση δεν έδειξε διάθεση να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά να παίξει μπάλα. Και αυτό έκανε. 
Οπως με τον Λεβαδειακό, έτσι και τώρα, οι παίκτες του Χιμένεθ έβγαιναν γρήγορα μπροστά αφού έπαιζαν με τη μία και πρόλαβαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να βάλουν άλλα δύο γκολ! Το 4-0 έγινε στο 36' με το αυτογκόλ του Τόμας μετά το κόρνερ του Μάνταλου, το 5-0 στο 40' από τον... Βράνιες ο οποίος εκτέλεσε σαν φορ μετά το γύρισμα του Μάνταλου από αριστερά. Και κάπως έτσι, το ΟΑΚΑ ήταν ευτυχισμένο στο τέλος του πρώτου μέρους, χειροκροτώντας όσο ποτέ τη φετινή σεζόν!
Στην επανάληψη, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας, η ΑΕΚ έριξε ταχύτητα. Δεν υπήρχε και λόγος, άλλωστε, να βάλει... δέκα γκολ στη Βέροια. Για τον Χιμένεθ ήταν πιο σημαντικό να ξεκουράσει παίκτες αλλά και να δώσει την πρώτη συμμετοχή στον Βινίσιους, ο οποίος μπήκε στο 54' αντί του Ντίντακ. Λίγα λεπτά μετά, στο 59', ο Πέκχαρτ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το έκτο γκολ, όπως και ο Πατίτο στο 73', έχοντας περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς αντί του Αραούχο, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε σήμερα αλλά κέρδισε ξανά το χειροκρότημα για τη συνολική παρουσία του.
Οπως χειροκρότημα για τη συνολική παρουσία της πήρε μαζικά η ΑΕΚ στο τέλος του ματς, αφού έγινε και το 6-0 στο 89' από το πλασέ του κορυφαίου Χριστοδουλόπουλου μετά το γύρισμα του Πατίτο, ελπίζοντας ότι θα δώσει συνέχεια στην καλή, όπως φαίνεται, δουλειά που γίνεται και θα έχει τα αποτελέσματα που θέλει στο υπόλοιπο της σεζόν.
Man of the match: Ανοιξε και έκλεισε το σκορ, βρίσκοντας επιτέλους δίχτυα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ και στην Ενωση ελπίζουν αυτή να είναι η αρχή μιας καλύτερης παρουσίας πλέον.
Αδύναμος κρίκος: Ολη η Βέροια. Από ποιον να αρχίσεις και σε ποιον να τελειώσεις...

Post Bottom Ad

Σελίδες