Ορθοπεδικός Χειρούργος Dr. Γεώργιο Α. Ευγενιάδης στη Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ορθοπεδικός Χειρούργος Dr. Γεώργιο Α. Ευγενιάδης στη Βέροια

Σκοπός του Ορθοπαιδικού Ιατρείου Dr. Ευγενιάδη Γεώργιου είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας υψηλής τεχνολογίας για την εύστοχη διάγνωση και ολοκληρωτική αντιμετώπιση των Ορθοπαιδικών παθήσεων & κακώσεων, σε ενήλικες και παιδιά, από την συντηρητική-μη χειρουργική θεραπεία έως και την χειρουργική με εξατομικευμένο πρόγραμμα φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης, όταν κριθεί απαραίτητο.
Ο Γιώργος Ευγενιάδης μετεκπαιδεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης σε αναγνωρισμένα κέντρα της Γερμανίας και της Ν.Κορέας. Η φιλοσοφία του ιατρείου στηρίζεται στην αποδοτική παρέμβαση σε παθολογικές δομές-στόχος με αναίμακτες ή διαδερμικές τεχνικές όπως η δισκοπλαστική σε περιπτώσεις δισκοκήλης. Όταν η συντηρητική αντιμετώπιση των παθήσεων δεν επαρκεί χρησιμοποιούμε θεραπείες προηγμένης τεχνολογίας με στόχο την αποφυγή της ανοιχτής χειρουργικής επέμβασης και την άμεση ανακούφιση του πόνου. Στο πλαίσιο αυτό  εφαρμόζονται η ενδοσκοπική και η αρθροσκοπικήχειρουργική, μέσω της δημιουργίας τομής δέρματος μήκους 0,5 εκατοστών, ώστε να προκληθεί ο ελάχιστος δυνατός τραυματισμός.
Όλες οι παραπάνω σύγχρονες τεχνικές είναι ασφαλείς για τον ασθενή και εφαρμόζονται όταν αποτύχει η συντηρητική αντιμετώπιση ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεται η αποφυγή της ανοικτής χειρουργικής επέμβασης. Στο 80-85% των περιπτώσεων ο πόνος εξαφανίζεται ενώ στο 15-20% ο πόνος ελαττώνεται σημαντικά και αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά μας: η αποτελεσματική ανακούφιση του πόνου και η αποφυγή της χειρουργικής επέμβασης με τη χρήση θεραπειών προηγμένης τεχνολογίας.
Πάντως, όταν η κλινική εικόνα του ασθενή επιδεινώνεται ραγδαία και ο κίνδυνος μόνιμης βλάβης από την παθολογία είναι υψηλός, αποφασίζεται η διενέργεια ανοικτής χειρουργικής επέμβασης σύμφωνα με την διεθνή εμπειρία, βιβλιογραφία και στάνταρ. Τα χειρουργικά περιστατικά του γιατρού εξυπηρετούνται τόσο στην Κλινική «Ευαγγελισμός» στη Βέροια όσο και σε Κλινικές των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
Η τοποθεσία του ιατρείου μας βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Βέροιας, στην Πλατεία Ωρολογίου, σε απόσταση 80 μέτρων από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και 200 μέτρων από την Ιδιωτική Κλινική της Βέροιας. Περιβάλλεται από 3 φαρμακεία σε απόσταση 50 μέτρων και υπάρχει χώρος στάθμευσης για ασθενείς με ειδικές ανάγκες 20 μόλις μέτρα από την είσοδο του ιατρείου, επί της 16ης Οκτωβρίου 1. Για την εξυπηρέτηση του κοινού και σε απόσταση 30 μέτρων υπάρχει στάση των αστικών λεωφορειογραμμών της Βέροιας.
Μπορείτε να βρείτε τον Ορθοπεδικό Χειρούργο Dr. Γεώργιο Α. Ευγενιάδη στο +302331500570 από τις 09:00 έως και τις 21:00 κάθε μέρα και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί του από την φόρμα επικοινωνίας

Post Bottom Ad

Σελίδες