Συναντήσεις με υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη έκανε στα κεντρικά της ΝΔ ο Μπαρτζώκας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Συναντήσεις με υψηλόβαθμα γαλάζια στελέχη έκανε στα κεντρικά της ΝΔ ο Μπαρτζώκας



Στην Αθήνα μάθαμε πως ήταν πρόσφατα ο δικηγόρος και πολιτευτής με τη ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και είχε πολλές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος που ήθελαν να τον δουν και να συζητήσουν για τα θέματα της ημαθίας και τα κομματικά πράγματα στο νομό. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ που έκανε το μπαμ στις εκλογές του 2015 λένε οι πληροφορίες μας πως έκανε σημαντικές συναντησεις στο κομμα και έχει την απολυτη εμπιστοσύνη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη αφού και νέος είναι και δυναμική έχει και είναι μορφωμενος και δραστηριος.
Ο Μπαρτζώκας δεν έχει δυναμική  μόνο στην Αθηνα αλλά πρωτα από όλα στην Ημαθια και αυτό φάνηκε πρώτα στις εκλογές αλλα φαινεται και κάθε μέρα που ο κόσμος τον σταματά στο δρομο και δειχνει την στηριξη του. Για αυτό θεωρούμε πως ο Κυριακος Μητσοτάκης και οι συνεργατες του τον θεωρούν δεδομένο στις πρώτες θεσεις και αυριανο συνεργατη τους.

Post Bottom Ad

Σελίδες