Συλλήψεις έκανε η αστυνομία της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Συλλήψεις έκανε η αστυνομία της Ημαθίας

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπή από οικία. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 35 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2017, σε περιοχή της Ημαθίας, μπήκαν παράνομα σε σπίτι ιδιοκτησίας 46χρονου και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 600 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδιοκτήτη.
Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 42,3 γραμμαρίων, 8 σπόροι κάνναβης και έλαιο κάνναβης 3 γραμμαρίων.
Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 13,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Συνελήφθη χθες (23-2-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες