Τζιτζικώστας΄Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τζιτζικώστας΄Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας

Τέλος καλό, όλα καλά. 
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, από τη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.
Ήταν πραγματικά, μια πρωτόγνωρη επιχείρηση για τα ελληνικά δεδομένα. Ήταν η μεγαλύτερη οργανωμένη εκκένωση περιοχής σε καιρό ειρήνης.Απομακρύνθηκαν περίπου 70.000 πολίτες. Είναι μια επιχείρηση για την οποία: Υπήρξε υποδειγματική οργάνωση και συνεργασία και συγκεκριμένο, ολοκληρωμένο και εφαρμόσιμο σχέδιο.Κύλησαν όλα ομαλά και το σχέδιό μας υλοποιήθηκε στο ακέραιο.
Ο τρόπος που δουλέψαμε - μεθοδικά, οργανωμένα, με συνεργασία - είναι οδηγός για τον τρόπο που πρέπει να δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα στη χώρα μας και στο μέλλον. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εδώ.Υπερασπίζεται, διασφαλίζει και εγγυάται την ασφάλεια όλων των πολιτών.
Θέλω να συγχαρώ για την εξαιρετική επιχειρησιακή τους ικανότητα και αποτελεσματικότητά και να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία όλους τους φορείς:
Το Στρατό και συγκεκριμένα την Ομάδα Ναρκαλιευτών του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς.
Την Ελληνική Αστυνομία.
Την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Την Πυροσβεστική.
Τους Δημάρχους Κορδελιού – Ευόσμου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Δέλτα.
Το ΕΚΑΒ.
Τον ΟΑΣΘ.
Όλα τα Νοσοκομεία.
Τον ΕΚΕΠΥ.
Τα Ελληνικά Πετρέλαια.
Τα ΚΤΕΛ και τον ΟΣΕ.
Όλες τις εθελοντικές ομάδες.
Ιδιαιτέρως, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και τους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέλω επίσης και κύρια, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μας για την εξαιρετική και άψογη συνεργασία τους.
Καταλαβαίνω ότι υπήρξε αρκετή ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής, όμως η απομάκρυνση αυτή ήταν επιβεβλημένη για την ασφάλειά τους. Τους ευχαριστώ λοιπόν, για την υπευθυνότητα που επέδειξαν, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναλυτικά δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, και για το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένας πανικός, ούτε προκλήθηκε λόγω ανησυχίας κάποιο πρόβλημα.

Post Bottom Ad

Σελίδες