Αναγνώστης από την Βέροια καλεί τους αγρότες να μην κλείσουν δρόμους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αναγνώστης από την Βέροια καλεί τους αγρότες να μην κλείσουν δρόμους


Μία επιστολή λάβαμε σήμερα το πρωί στα γραφεία του laikoyra.gr.
Ένας αναγνώστης μας από την βέροια παρακαλεί τους αγρότες να μην προχωράνε σε αποκλεισμούς δρόμων γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.
Η ανακοίνωση λέει το εξής:
Φίλε αγρότη καταλαβαίνουμε το πρόβλημα σας καταλαβαίνουμε τη δουλειά σας που είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο που υπάρχει.
Όμως πρέπει να καταλάβετε και εσείς ότι δεν είναι η ώρα να αποκλείσετε τους δρόμους διότι κάποιοι πάνε στις δουλειές τους κάποιοι κινούν τα προϊόντα σας.
Αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε μία άλλη κινητοποίηση ....να πάτε στα δικαστήρια π.x εκεί που γίνονται οι πλειστηριασμοί εκεί που παίρνουν τους φτωχούς ανθρώπους τα σπίτια και πίστεψέ με ότι όλοι θα σας χειροκροτήσουν.
Φίλε αγρότη μπορείς να πας έξω από την εφορία να βοηθήσεις τον έλληνα φορολογούμενο ο οποίος δεν έχει να πληρώσει τους φόρους....αλλα μην κλείνεις δρόμους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που δεν υπάρχουν μεροκάματα,και τα καταστήματα έχουν την ανάγκη να δουλέψουν.
Εύχομαι να σας φωτίσει ο θεός και να κάνετε το καλύτερο.
Με εκτίμηση Γιάννης

Post Bottom Ad

Σελίδες