Τα πήρε στο κρανίο ο Παλπάνας ... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τα πήρε στο κρανίο ο Παλπάνας ...

Παρεξηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Π.Παλπάνας που γράψαμε ότι τον θέλουν κάποιοι να είναι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας και άρχισε να μας κράζει,...Αφού είχαμε την πληροφορία να μην την γράφαμε;

Τι να κάνουμε κ Παλπάνα έχουμε τις πληροφορίες μας,εσύ όμως δεν το διέψευσες ούτε έβγαλες καμιά επίσημη ανακοίνωση όπως κάνεις πάντα σε δελτίο τύπου...

Σε ρωτάμε θα είσαι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας ναι η όχι, βγάλε μια ανακοίνωση βρε άνθρωπε,να την κουνάμε αν χρειαστεί,και να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι για την διεκδίκηση του δήμου της Βέροιας τι να κάνουν. 

Άλλωστε δεν γράψαμε ότι είσαι καμπούρης-μπεκρής-παλιάνθρωπος προς θεού,αλίμονο, ίσα ίσα γράψαμε ότι είχες πρόταση από ένα μεγάλο κόμμα που είσαι πρόεδρος,τώρα αν δεν ενδιαφέρεσαι είναι άλλο θέμα.

Mιλάμε για μία έντονο κράξιμο από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ όπου βρεθεί και όπου σταθεί μας κράζει .

Εμείς γράψαμε οτι από την Αθήνα από τα κεντρικά γραφεία της νέας δημοκρατίας ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να είναι υποψήφιος για τον δήμο της Βέροιας,τώρα αν θέλει ο ίδιος ας το διαψεύσει,για να ξέρουν και οι ενδιαφερόμενοι του κόμματος που θέλουν να διεκδικήσουν το δήμο της Βέροιας το τι πρέπει να κάνουν..

Το αν θύμωσε  ο πρόεδρος κ παλπάνας δεν μας ενδιαφέρει και καθόλου....ας πάρει ένα μπουκάλι ξύδι να ξεθυμώσει στο κάτω κάτω...Αλλά περιμένουμε και μια απάντηση σε δελτίο τύπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Post Bottom Ad

Σελίδες