20 Φεβ 2017

Θεσσαλονίκη: Έβρισαν χυδαία δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στο Ωραιόκαστρο και διέκοψαν την ζωντανή σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Προπηλάκισαν τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστου που πραγματοποιούν διαμαρτυρία μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου».
 Χυδαία λόγια και χεριονομίες δέχθηκαν η δημοσιογράφος, Ελένη Ιατρού και το συνεργείο του ΣΚΑΙ την ώρα που ήταν σε ζωντανή σύνδεση.Η δημοσιογράφος, έδινε το ρεπορτάζ από τις συγκεντρώσεις αντιεξουσιαστών και μελών της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο του Ωραιοκάστου, που φοιτούν προσφυγόπουλα.
Όλα άρχισαν, όταν η δημοσιογράφος έδειξε μια πέτρα στην κάμερα που υπήρχε έξω από το σχολείο και δυο γυναίκες της επιτέθηκαν φραστικά, θεωρώντας ότι δεν είναι αληθή τα όσα λέει. Στη συνέχεια, μαζεύτηκαν γύρω από την δημοσιογράφο και άλλα μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» και άρχισαν να προπηλακίζουν την Ελένη Ιατρού και να κλείνουν με τα χέρια τους την κάμερα. Στον αέρα του ΣΚΑΙ ακούστηκαν και χυδαίες βωμολοχίες κατά της δημοσιογράφου.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κ. Μπογδάνος, αναγκάστηκε να καλέσει on air στο  ΑΤ Ωραιοκάστρου, για να προστατέψουν την δημοσιογράφο και το συνεργείο και να επέμβουν στο περιστατικό.

seleo.gr