Ραντεβού αγροκτηνοτρόφων με τον Αποστόλου την Παρασκευή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ραντεβού αγροκτηνοτρόφων με τον Αποστόλου την Παρασκευή

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, θα έχουν, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας. 
Όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Αποστόλου, το ραντεβού κλείστηκε ύστερα από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα που έγινε και στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθούν τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις.
Ο κ. Αποστόλου επεσήμανε ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι είναι πάντα ανοιχτοί στον εποικοδομητικό διάλογο, ώστε οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα "να μας καταθέσουν και να μας αναλύσουν τα αιτήματα και τα προβλήματά τους και αν διαπιστώσουμε ότι κάπου μπορούμε να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις, να τις κάνουμε". 
Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο πρωτογενή τομέας είναι ένας κλάδος που η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει με "όλες της τις δυνάμεις" και πρόσθεσε: "έχουμε αποδείξει ότι εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, εμείς είμαστε δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους της χώρας".

Post Bottom Ad

Σελίδες