ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 43 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 43 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ



Σκηνικό… Χόλιγουντ στήθηκε το πρωί της Κυριακής στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής κοντά στην Καστοριά, όταν αστυνομικοί του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Και... 

 
 
 
 
ενώ οι αστυνομικοί τον καταδίωκαν, το ολισθηρό οδόστρωμα έγινε αιτία να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Ωστόσο, ο 27χρονος οδηγός Αλβανός βγήκε σώος και τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστεί, χωρίς να τα καταφέρει αφού εντοπίστηκε άμεσα από της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι στους οποίους υπήρχαν 37 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42 κιλών και 970 γραμμαρίων. Ο νεαρός αλλοδαπός ανακρίνεται από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Post Bottom Ad

Σελίδες