Σε «ρυθμό» μπλόκων οι αγρότες- Συνελεύσεις εν όψει των κινητοποιήσεων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Σε «ρυθμό» μπλόκων οι αγρότες- Συνελεύσεις εν όψει των κινητοποιήσεων

Οι συμμετέχοντες στη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας συναντώνται προκειμένου να θέσουν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις τους, τόσο σε επίπεδο ημερομηνιών, όσο και για το πού θα στηθούν μπλόκα.
Χαλάστρα, Μάλγαρα, Αλεξάνδρεια, Πέλλα, Χαλκιδική, Χαλκηδόνα και Κιλκίς είναι οι βασικοί πυρήνες της προσπάθειας.
Σήμερα στις 19.00
Γενική συνέλευση, το απόγευμα στην Επανομή, έχουν προγραμματίσει οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης με στόχο να καθορίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν πρόθεση να έρθουν σε σύγκρουση με άλλους επαγγελματίες ή πολίτες.
Παρασκευή 27.01
Στις 16.30, θα γίνει στο Αμύνταιο συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπου θα παρευρίσκονται υψηλόβαθμοι αγροτοσυνδικαλιστές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας.
Σάββατο 28.01
Στις 19.30 το βράδυ,θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων στην περιοχή, προκειμένου να συναποφασιστεί και οργανωθεί το πλάνο των κινητοποιήσεων στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Post Bottom Ad

Σελίδες