26 Ιαν 2017

ΝΟ.Δ.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Με αφορμή σχόλια και σχετικές δηλώσεις ορισμένων οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας ή τεχνηέντως κυκλοφορούν ως φήμες, ως δήθεν "προτάσεις" ή "προβάδισμα" ή  "προτεραιότητα" για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας και άλλα παρόμοια, η ΝΟΔΕ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ενημερώνει προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας τα εξής:
                Καμία πρόταση δεν έχει γίνει σε κανένα πρόσωπο προκειμένου να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας. Καμία "υποψηφιότητα", κανενός προσώπου, δεν έχει λάβει "προβάδισμα" 'η "προτεραιότητα" και καμία επιλογή δεν έγινε προς την κατεύθυνση. Όσοι διαδίδουν τέτοιες ή παρόμοιες ανυπόστατες φημολογίες, αλλά και όσοι εσφαλμένα αυτοπροσδιορίζονται ήδη ως "πολιτευτες", εκτός από το να αυτογελοιοποιούνται, βλάπτουν και την τυχόν τύχη τους. Διότι όπως λέει και μια παροιμία "Λαγός τη φτέρη κούναγε,  κακό του κεφαλιού του". 
                Τα παραπάνω ανακοινώνονται ύστερα από επικοινωνία με τα αρμόδια κεντρικά κομματικά όργανα, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να περιοριστούν αυτού του είδους τα ατοπήματα, αλλά και για την σωστή ενημέρωση των μελών και φίλων μας.
                 Η Νέα Δημοκρατία σαφώς και βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα,  βεβαίως και είναι ενήμερη για ό,τι συμβαίνει σε κάθε Νομό, δεν έχει δώσει ,όμως ,σε κανένα απολύτως πρόσωπο, το δικαίωμα να αποκτά ,με ιδία πρωτοβουλία και αυθαιρέτως, προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Όσοι δε, δεν γνωρίζουν τις κομματικές διαδικασίες ή έχουν άλλες "εμπειρίες", καλό θα είναι, ούτε να βιάζονται, ούτε  να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. 


ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                               ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ