Αλβανός έκλεψε αυτοκίνητο στην Ήμαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Αλβανός έκλεψε αυτοκίνητο στην Ήμαθία

Εξιχνιάσεις Κλοπής
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 36χρονου υπηκόου Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος την 08-01-2017 στην Βέροια αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 46χρονου υπηκόου Σερβίας.
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών κλοπή ηλεκτρονικών συσκευών και χρηματικού ποσού από κατάστημα στην Πέλλα. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 21χρονου υπηκόου Γεωργίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος τον Ιούνιο του 2012 διέρρηξε το κατάστημα 65χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Πέλλας και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών κλοπή χρηματικού ποσού και αντικειμένου από κατάστημα στην Πέλλα. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 32χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα ο προαναφερόμενος τον Μάιο του 2012 διέρρηξε το κατάστημα 45χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες