Κικερίδης: Θα δώσει λύσεις στις κλειστές άμυνες και στον αέρα ο Πρίγιοβιτς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κικερίδης: Θα δώσει λύσεις στις κλειστές άμυνες και στον αέρα ο Πρίγιοβιτς

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βέροιας μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου
Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Γιώργος Κικερίδης.



Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βέροιας μίλησε για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το ενδιαφέρον της Βέροιας για εκείνον παλαιότερα και τη διαφορά που θα κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Συγκεκριμένα, είπε:



Για το ποια στοιχεία είχατε δει τότε στον παίκτη: «Μας είχαν προτείνει τον παίκτη από ένα γραφείο που συνεργαζόμασταν στη Σκανδιναβία. Όπως τους προτείναμε εμείς Έλληνες παίκτες εκείνοι μας πρότειναν από τη Σκανδιναβία. Ο ποδοσφαιριστής είχε στοιχεία που ταίριαζαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον είχαμε επιλέξει. Είναι ψηλός, δυνατός, με καλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα καλή για το ύψος του, έχει ήρεμη σκέψη στην περιοχή και παράλληλα μπορεί να κάνει και ασίστ. Ωστόσο, δεν κινηθήκαμε για την απόκτηση του καθώς το μπάτζετ που είχαμε σαν ομάδα ήταν χαμηλότερο. Προτιμήσαμε άλλο παίκτη, τον Μπεν».



Για το εάν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ: «Λείπει η δύναμη μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, είναι πολύ δυνατός, καλός στον αέρα, είναι δυνατός και όταν οι αντίπαλες ομάδες θα κλείνονται στην περιοχή τους όταν θα παίζουν στη Τούμπα θα δίνει λύση 100% στον αέρα. Έχει βέβαια και στοιχεία χαμηλά. Δε θα σηκωθεί μόνο στον αέρα αλλά θα δώσει και ασίστ μέσα στο γήπεδο».



Τέλος ευχήθηκε: «Ευχή όλων είναι να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο και να βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες