Αρχές Φεβρουαρίου οι υπογραφές για τον Μαρινόπουλο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αρχές Φεβρουαρίου οι υπογραφές για τον Μαρινόπουλο


Αισιοδοξία ότι μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου θα έχουν πέσει οι υπογραφές για την εξαγορά της Μαρινόπουλος, επικρατεί στις εμπλεκόμενες πλευρές καθώς η δικαστική απόφαση που ...
εκδόθηκε την περασμένη Δευτέρα δεν βάζει σοβαρά προβλήματα στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης.

Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η βασική αλλαγή που έχει επιφέρει η απόφαση είναι ότι το δικαστήριο δεν δέχθηκε το άρθρο εκείνο της συμφωνίας που προέβλεπε ότι διαγράφονται σε ποσοστό 100% όσες εκκρεμοδικίες, δικαστικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις δεν μεταφέρονται στη νέα εταιρεία που θα δημιουργηθεί από την Σκλαβενίτης.

Επίσης σύμφωνα με το κείμενο 144 σελίδων που δημοσιεύει το kathimerini.gr το δικαστήριο δέχθηκε την κύρια παρέμβαση της βιομηχανίας αναψυκτικών Λουξ – Μαρλαφέκας η οποία υποστήριζε ότι οι απαιτήσεις της από τη Μαρινόπουλος είναι μεγαλύτερες από αυτές που αναγράφονταν στη συμφωνία. Το δικαστήριο ζητεί να διορθωθεί το σχετικό ποσό από τα 170.531 ευρώ σε 207.980 ευρώ.

«Όλοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τη συμφωνία και θα το κάνουν. Η διάσωση της Μαρινόπουλος θα προχωρήσει με κάθε τρόπο», ανέφεραν χαρακτηριστικά στο insider.gr.

Post Bottom Ad

Σελίδες