Τον κατακρεούργησαν για 40 ευρώ – ΦΩΤΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τον κατακρεούργησαν για 40 ευρώ – ΦΩΤΟ

Τους δράστες της άγριας δολοφονίας ενός 67χρονου στην Κατερίνη συνέλαβαν οι αρχές εξιχνιάζοντας το φρικτό έγκλημα. Πρόκειται για έναν 28χρονο Γεωργιανό και μία 30χρονη Ρωσίδα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ληστεία, εμπρησμό και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με τις αρχές στις14 Ιανουαρίου, οι συλληφθέντες πήγαν στο σπίτι του θύματος με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα καθώς είναι χρήστες ηρωίνης, ωστόσο ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με τον 67χρονο που τους αντιλήφθηκε. Στη συνέχεια αρχικά η 30χρονη, που ήταν γνωστή του θύματος, και στη συνέχεια ο 28χρονος μαχαίρωσαν τουλάχιστον 15 φορές τον άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο.
Σε κατάσταση αμόκ οι δύο δράστες άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι και αφαίρεσαν 40 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα, δύο κινητά τηλέφωνα και έφυγαν με το όχημα του θύματος.
Θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο σε περιοχή της Κατερίνης, όπου του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ νωρίτερα πέταξαν σε φρεάτιο το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν και ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα του θύματος. Οι δράστες που δεν είχαν σκοπό να συλληφθούν έκαψαν και τα ρούχα που φορούσαν την ώρα του εγκλήματος για να μην μπορέσουν οι αρχές να τους συνδέσουν με το φόνο.
Χθες το πρωί η 30χρονη προσπάθησε να φύγει αεροπορικώς για τη Ρωσία, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, για παραβίαση περιορισμών διαμονής και δικαστικής απόφασης, καθώς της είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Επίσης εντοπίσθηκε και ο 28χρονος σε περιοχή της Κατερίνης, ο οποίος υπέδειξε τα σημεία όπου είχε πετάξει το μαχαίρι, τα κινητά τηλεφώνα και τα καμένα ρούχα.
Επιπλέον, για την υπόθεση εντοπίσθηκε στην Κατερίνη και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 37χρονος, για υπόθαλψη εγκληματία (της 30χρονης συλληφθείσας) και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ο οποίος και θα οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Post Bottom Ad

Σελίδες