Χωρίς νικητή στο Καυτανζόγλειο, στο 1-1 Ηρακλής - Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς νικητή στο Καυτανζόγλειο, στο 1-1 Ηρακλής - Βέροια

Η κρίσιμη αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με γκολ των Στάμου (51') και Λινάρδου (59'). Διατηρήθηκε το +5 από τον Γηραιό για την ομάδα της Ημαθίας.

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια έμεινε στο 1-1. Ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και ήθελαν το τρίποντο. Αμφότερες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά νικητής δεν υπήρξε. Η ομάδα της Ημαθίας διατήρησε το +5 από τον Γηραιό.

Οι Θεσσαλονικείς, παρότι μένει ακόμη δρόμος για το φινάλε της σεζόν, γνώριζαν πόσο μεγάλη σημασία είχε μια επικράτηση, αλλά η Βέροια έπαιξε συγκεντρωμένα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει και το "διπλό". Το αποτέλεσμα πάντως αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Θωμά Γράφα, αφού παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Γηραιός καθηλωμένος στην ουρά του πίνακα.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κατά το οποίο η Βέροια παίρνει αποτέλεσμα. Για τον Ηρακλή οι ισοπαλίες δεν είναι αρκετές για να επιτευχθεί η παραμονή.
Η Βέροια βαθμό παραμονής
Με σχήμα 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες. Ντεμπούτο για τον Ηρακλή ο Χρήστος Δώνης, για τη Βέροια ο Τιχανί Μπελαΐντ. Ο Τυνήσιος δεν έδειξε πολλά πράγματα στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα στην ανάπαυλα να αντικατασταθεί από τον Θωμά Γράφα. Μοιρασμένο το παιχνίδι στο 45λεπτο, αν και η Βασίλισσα του Βορρά απείλησε περισσότερο, κυρίως με τον Σαρπόνγκ από αριστερά. Ο Ολλανδός έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ταλαιπώρησε την άμυνα του Γηραιού. Η πρώτη εξαιρετική στιγμή στο παιχνίδι, βέβαια, καταγράφηκε στο 11' με το πλασέ του Περόνε που εξουδετέρωσε ο Καντιμοίρης. Μέχρι το πρώτο 20λεπτο το ματς ήταν εξαιρετικό και χάθηκαν καλές στιγμές, εκατέρωθεν
Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, ο ρυθμός έπεφτε, αλλά οι δυνατές μονομαχίες και έδιναν και έπαιρναν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Βέροια να έχει μία τελική περισσότερη (4-3) και τον Ηρακλή 52% κατοχή μπάλας. Στην πρώτη ευκαιρία που έγινε στο δεύτερο μέρος υπήρξε γκολ. Ο Μοντέιρο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο 51', η μπάλα δεν είναι βέβαιο ότι πέρασε τη γραμμή, βρήκε όμως δοκάρι, Καπετάνος και Καλί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Γάλλος αμυντικός σηκώθηκε για κεφαλιά με τον Δώνη, αυτή έφτασε στον Στάμου, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Από εκείνο το σημείο και μετά η Βέροια μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Στο 59' ήρθε το 1-1 για την ομάδα της Ημαθίας. Από γέμισμα του Τομάς, ο Ρούσσος νίκησε στον αέρα τον Καπετάνο, αλλά η μπάλα έφτασε στον Λινάρδο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 65' ο σκόρερ της Βέροιας απείλησε ξανά με σουτ στο 65', ο Δώνης απάντησε με κεφαλιά στο 66', ενώ στο 71' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-2, όταν από έξονη ενέργεια του Σαρπόνγκ, το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες