Πότε θα καταβληθούν οι επιδοτήσεις στους αγρότες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Πότε θα καταβληθούν οι επιδοτήσεις στους αγρότες

Εβδομάδα με πληρωμές αναμένεται να είναι η επόμενη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει δρομολογήσει πληρωμές για εκκαθάριση Βασικής Ενίσχυσης, Πρασίνισμα και Εξισωτική.
Οι εν λόγω πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 19/12 και αναμένεται να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή έως και την Παρασκευή 23/12.
Θα προηγηθεί η καταβολή της Βασικής Ενίσχυσης και του Πρασινίσματος με το συνολικό ποσό που αναμένεται να πιστωθεί στους δικαιούχους να φθάνει τα 800 εκατ. ευρώ. Λίγες μέρες αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει η πληρωμή της Εξισωτικής του 2016, ύψους 244 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες στην εφημερίδα της κυβέρνησης της υπουργικής απόφασης που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης μπαίνει στην τελική ευθεία η πληρωμή και των τελευταίων αποζημιώσεων για τις ζημιές από τον περονόσπορο του 2011.
Πρόκειται για πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ που θα καταβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα σε περίπου 2000 δικαιούχους, των οποίων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές. Μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και ο διευθυντής του ΕΛΓΑ Κρήτης, Νίκος Δασκαλάκης, προγραμματίζεται να καταβληθούν, στο μεγαλύτερο τμήμα τους, και οι αποζημιώσεις στους αμπελουργούς που επλήγησαν από καιρικά φαινόμενα από την Άνοιξη και μετά.
- See more at: http://www.ekriti.gr/ellada-agrotika/o-opekepe-plironei-tis-epidotiseis-stoys-agrotes#sthash.QENSueUf.dpuf

Post Bottom Ad

Σελίδες