Συλλήψεις έκανε η αστυνομία της Ημαθίας χθες το βράδυ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Συλλήψεις έκανε η αστυνομία της Ημαθίας χθες το βράδυ


Συνελήφθησαν χθες (20-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 2 ημεδαποί ηλικίας 21 και 25 ετών για διακίνηση και κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους αλλά και στις οικίες τους και κατασχέθηκαν:
4 συσκευασίες που περιείχαν 103 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
2 ζυγαριές ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.
(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό).
Συνελήφθη χθες (12-12-2016) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στην οικία του και κατασχέθηκαν συνολικά 3 συσκευασίες που περιείχαν 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό).
Συνελήφθη χθες (20-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχεθήκαν συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 4,4 γραμμαρίων και ναρκωτικό δισκίο χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες