Πάει για φούντο η Βέροια και πώς να μην πάει όταν δεν υπάρχει διοίκηση και προπονητής - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Πάει για φούντο η Βέροια και πώς να μην πάει όταν δεν υπάρχει διοίκηση και προπονητής

Αποδεδειγμένα για τον γκρεμο πηγαίνει η Βέροιαγια την Β εθνική..
Ο προπονητής της βασίλισσας του βορρά της Bέροιας για άλλη μία φορά δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς για την ομάδα του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Άλλωστε πως μπορεί να κερδίσει μία βέροια όταν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι συγκεντρωμένοι και κάποιοι άλλοι είναι αρκετά συγκεντρωμένοι και διασκεδάζουν μέχρι και το πρωί στα μπουζούκια.
Η απίθανη Ξάνθη του Λουτσέσκου πέρασε με 4-0 από τη Βέροια, συνέχισε το σερί της και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, περιμένοντας τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Σούπερ και πάλι ο Γιουνές, που έκανε χατ-τρικ.
εντυπωσιακή πορεία της Ξάνθης συνεχίζεται... Η ακριτική ομάδα πέρασε «τρένο» από την Βέροια, επικρατώντας 4-0, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε 9 λεπτά.

Έτσι έπαιξαν...
Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με 4-2-3-1, με την Βέροια να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Λόπεζ και τους Μαλόν, Καλί στο κέντρο της άμυνας, πλαισιωμένους από τον Βασιλαντονόπουλο από δεξιά και τον Χαροντάκη από αριστερά. Μπαλάφας, Λινάρδος ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Σισίνιο, Άρτσε, Σαρόνγκ να δίνουν βοήθειες στον Καπετάνο που ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε στο τέρμα τον Ζίβκοβιτς, με τους Μπαξεβανίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα και Γουάλας να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Οι Ντε Λούκας Καμαρά ήταν μπροστά τους, ενώ οι Τριάδης, Βασιλακάκης και Λουσέρο ήταν πίσω από τον Γκόμες.

Χωρίς φάσεις, αλλά με γκολ
Το εφετινό... παρελθόν της Βέροιας και της Ξάνθης στην SuperLeague δεν δημιουργούσε προσδοκίες για σούπερ θέαμα, καθώς είναι οι ομάδες με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο πρώτο μέρος, όπου οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Για την ακρίβεια η μοναδική αξιόλογη ήταν αυτή του γκολ, αλλά ακόμη και αυτή ήταν από στημένο. Στο 19΄ο Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λισγάρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Από εκείνο το σημείο και μέχρι την λήξη του 45λεπτου το σκηνικό ήταν το ίδιο... Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, όμως είχαν πίσω τις γραμμές τους, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στις βαθιές μπαλιές για τον Καπετάνο, οι οποίες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Ξάνθης, μπορεί να έφταναν πιο εύκολα έξω από την περιοχή του Λόπεζ, αλλά τα χάλαγαν στην τελική πάσα και έτσι δεν μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους.

Άλλος πίεσε, άλλος το «καθάρισε»
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τις αλλαγές του Θωμά Γράφα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι τους Βίτι και Κάλβο, η Βέροια φάνηκε να πατάει καλύτερα στα πόδια της και για περίπου 10 λεπτά πίεσε την εστία του Ζίβκοβιτς. Κόντρα στην ροή του αγώνα όμως, η Ξάνθη με πρωταγωνιστή τον Γιουνές «καθάρισε» το παιχνίδι...Ο Τυνήσιος πέτυχε τρία γκολ σε 9 λεπτά, ευστοχώντας σε δύο εκτελέσεις πέναλτι (58', 67'), αλλά και σε ένα σουτ στο 61' μετά από ασίστ του Βασιλακάκη. Έτσι, οι οποίες ελπίδες είχαν αρχίσει να δημιουργούνται στους γηπεδούχους για ισοφάριση, εξαφανίστηκαν και το υπολειπόμενο παιχνίδι εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία.
posted from Bloggeroid

Post Bottom Ad

Σελίδες