Σπείρα που δρούσε στην κατερίνη είχε αποθήκες στην Ήμαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Σπείρα που δρούσε στην κατερίνη είχε αποθήκες στην Ήμαθία

Εξιχνιάστηκε κλοπή φορτηγού και κλοπή μεγάλης ποσότητας χαλκού που έγιναν το ίδιο βράδυ από δύο επιχειρήσεις στην Κατερίνη
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής ενός φορτηγού και μεγάλης ποσότητας χαλκού, που έγιναν το ίδιο βράδυ στην Κατερίνη.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ηλικίας 40, 32, 26 και 25 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του 2016 ο 40χρονος και ο 25χρονος, ενεργώντας μαζί, βραδινές ώρες στην Κατερίνη, διέρρηξαν την είσοδο περιφραγμένου χώρου επιχείρησης και αφαίρεσαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως μετά χρησιμοποίησαν για να αφαιρέσουν ποσότητα χαλκού από γειτονική επιχείρηση, αφού είχαν παραβιάσει προηγουμένως την περίφραξή της.
Ακολούθως, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, μετέφεραν την κλεμμένη ποσότητα χαλκού, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 32χρονου και του 26χρονου, σε περιοχή της Ημαθίας.
Η αξία του κλεμμένου χαλκού ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.
Το κλεμμένο φορτηγό εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες