Όλη η Ημαθία μια γιορτή...Πανικός στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Όλη η Ημαθία μια γιορτή...Πανικός στην Βέροια

Όλη η Ημαθία, μια γιορτή! Το αποδείξαμε και σήμερα στην πλατεία της Εληάς στη Βέροια, ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, από τον πρώτο της πολίτη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μέχρι τον τελευταίο από εμάς, οραματιζόμαστε την αλληλεγγύη της κοινωνικής συνοχής.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι συνεργάτες μου και εγώ, υποδεχτήκαμε τους χιλιάδες καλεσμένους μας, στην γιορτή σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής, που γίνεται πλέον θεσμός καταξιωμένος.

Φέτος η γιορτή θα γίνει και στη Νάουσα, το ερχόμενο Σάββατο , ενώ του χρόνου υποσχόμαστε να διοργανωθεί και στην Αλεξάνδρεια.

Το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που προωθεί ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας, έχοντας φέρει την Κεντρική Μακεδονία στην κορυφή της Ελλάδας, μετουσιώνεται σε πράξη με τέτοιου είδους δράσεις, που προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Για αυτό το αποτέλεσμα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία στην διοργάνωση τον δήμο της Βέροιας, τους ζαχαροπλάστες μας, τους χορηγούς μας, τα μέσα ενημέρωσης που είναι πάντα στο πλευρό μας, την Σοφία Καραμελίδου , τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν μεθοδικά για την σημερινή πρεμιέρα.

Εύχομαι να σας ξαναδούμε όλους αύριο και μεθαύριο και το ερ
χόμενο Σάββατο στη Νάουσα!

Να είστε όλοι σας καλά και να μην ξεχνάμε ότι εμείς οι Έλληνες, μονιασμένοι και ενωμένοι τα καταφέραμε και θα τα καταφέρουμε.
Καλές γιορτές.






posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες