Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών συμμετείχε στην εκδήλωση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών συμμετείχε στην εκδήλωση

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών συμμετείχε στην εκδήλωση: STAND TOGETHER - ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, που οργάνωσε η International Rescue Committee (IRC) και η International Medical Corps (IMC) στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών εκθέτοντας έργα γυναικών και κοριτσιών προσφύγων με σκοπό την εξάλειψη της Βία κατά των Γυναικών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 14:00 στο φουαγιέ με εργαστήρια πλεξίματος, χειροτεχνίες, καλλιτεχνικές δημιουργίες γυναικών, συνεδρίες ομορφιάς και ομαδικές συζητήσεις και πολύ παιχνίδι για μεγάλους και μικρούς.
Από τις 17:00 και μετά η εκδήλωση συνεχίστηκε στη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με πολύ θέατρο, μουσική, ποίηση και τραγούδι από τις γυναίκες και τα κορίτσια.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν διαμένοντες του camp Προσφύγων Αγ. Βαρβάρας Ημαθίας, Αλεξάνδρειας και Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Τα στελέχη του ΣΚ Γυναικών Δήμου Βέροιας ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις γυναίκες πρόσφυγες καθώς η ΄Εμφυλη Βία δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα στις φυλές στο χρώμα και στις εθνικότητες.
Ας ελπίσουμε όλοι σε μία κοινωνία χωρίς Βία Ρατσισμό και Διακρίσεις.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες