Έγινε η γιορτή του πολυτεχνείου από το επαγγελματικό γυμνάσιο λύκειο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Έγινε η γιορτή του πολυτεχνείου από το επαγγελματικό γυμνάσιο λύκειο Βέροιας

Χθες, 17-11-2016, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βέροιας η γιορτή για την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές του σχολείου με τους υπεύθυνους καθηγητές παρουσίασαν τα γεγονότα της εποχής μέσα από ποιήματα, τραγούδια και ένα επίκαιρο θεατρικό έργο. Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαυρίδου Αναστασία, η Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας κ. Αναγνώστου Ειρήνη και η κ. Σκεντερίδου Νόπη.
Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση μέσω της οποίας επαναπροσδιορίστηκαν και τονίστηκε η σημασία των συμβόλων και ιδεών εκείνης της εποχής, αφουγκράστηκαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς τον παλμό και το σκοπό της εξέγερσης των φοιτητών και ακούστηκαν αυθόρμητα από το στόμα των παιδιών τα τόσο επίκαιρα μηνύματα για “ψωμί, παιδεία, ελευθερία”.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες