Σε λειτουργία το Υπερ Επαγωγικό Μηχάνημα στο φυσικοθεραπευτήριο Παλπάνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Σε λειτουργία το Υπερ Επαγωγικό Μηχάνημα στο φυσικοθεραπευτήριο Παλπάνα

Σε λειτουργία μπήκε το "θαυματουργό" στην αποκατάσταση καταγμάτων και μυικών τραυματισμών αλλά και νευρολογικές παθήσεις, το Υπερ Επαγωγικό Μηχάνημα στο φυσικοθεραπευτήριο του Κινησιοθεραπευτή Παναγιώτη Παλπάνα (το πρώτο στην Ελλάδα). Από την Δευτέρα οι ασθενείς του κ. Παλπάνα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του νέου μηχανήματος και αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους με τον πιο σύγχρονο τρόπο. 
Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος μαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση του πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.


Άλλα ιατρικά αποτελέσματα
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.
ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέσα στον νευρομυικό ιστό, οδηγεί σε νευρική εκπόλωση και μυικές συσπάσεις. Ανάλογα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυική ενδυνάμωση.
ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η μείωση του αυξημένου μυικού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυικού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσων του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως είναι και η σπαστικότητα.
ΠΑΛΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κινησιοθεραπευτής
Κέντρο Κινησιοθεραπείας & Φυσικής Αποκατάστασης
Βικέλα 1, Βέροια
Τηλ.: 2331071555 & 6977335334
e-mail: palpanasp@gmail.com 

Post Bottom Ad

Σελίδες