Έχασε η Βέροια σήμερα από τον ΠΑΣ με 2-0 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Έχασε η Βέροια σήμερα από τον ΠΑΣ με 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιβλήθηκε της Βέροιας με 2-0 και έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Καπετάνου (59') για κουτουλιά στον Μιχαήλ. 

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει “μεγαλύτερη” σε έκταση νίκη, ωστόσο οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Λόπεθ κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. 
Ο Κόντε για ακόμα μία φορά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στο 39, με τον Κοζορώνη να γράφει το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.
Αν και στα πρώτα λεπτά η Βέροια ήταν αυτή που έδειχνε να έχει περισσότερη διάθεση επιθετικά, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα τα ηνία της μεσαίας γραμμής και έκαναν το γνωστό τους παιχνίδι στην έδρα τους. 

Το σύνολο του Γιάννη Πετράκη άγγιξε για πρώτη φορά το γκολ στο 7' με τον Λίλα, ενώ στο 13' ήταν η σειρά του Κόντε να απειλήσει. Στο 19' ο ΠΑΣ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Ο Ζάιρο θέλησε να τελειώσει μόνος του την προσπάθεια από τα δεξιά και ο Λόπεθ με τη βοήθεια του δοκαριού κράτησε το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι σε παθητικό ρόλο αδυνατούσαν να πατήσουν την περιοχή του Περιστερίδη, με αποτέλεσμα να δέχονται αρκετή πίεση και τελικά να “λυγίζουν” στο 39 με τον πιο... επικίνδυνο παίκτη της επιθετικά. Ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κόντε με κεφαλιά νίκησε αυτή τη φορά τον Λόπεθ, ο οποίος δεν εκτίμησε σωστά. 

Κυρίαρχος ο ΠΑΣ 

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ και στα πρώτα λεπτά είχε σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρμα του. Ο Λόπεθ όποτε χρειάστηκε αντέδρασε θετικά και διατήρησε τη Βέροια στο παιχνίδι και στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος. Η ανόητη ενέργεια του Καπετάνου στο 59' -κουτουλιά στον Μιχαήλ- ανάγκασε τη “Βασίλισσα του βορρά” να αγωνιστεί για το τελευταίο ημίωρο με παίκτη λιγότερο. 

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν πιο εύκολα την μπάλα, αν και είχαν να ξεπεράσουν τις παγίδες που είχε δημιουργήσει ο αγωνιστικός χώρος. Τελικά κατάφεραν να... ηρεμήσουν στις καθυστερήσεις, όταν ο Κοζορώνης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-0 και έστειλε τον ΠΑΣ μόνο στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον παναθηναϊκό, ο οποίος την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο. Οσο για τη Βέροια; έμεινε για έκτο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες και στην τελευταία θέση.

Post Bottom Ad

Σελίδες