Έχασε η Βέροια από την Κέρκυρα με 2-0 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Έχασε η Βέροια από την Κέρκυρα με 2-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Κέρκυρα, η οποία επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 σκορ της Βέροιας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μαλόν με αυτογκόλ στο 52' και ο Τουράμ στο 62' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο 85', όταν ο Μεληκιώτης αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ στο α' ημίχρονο, όμως ήταν ανοιχτό και είχε καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, με την Κέρκυρα να δείχνει πιο δημιουργική και κατά διαστήματα καλύτερη. Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 15', όταν από κόρνερ του Άρτσε, ο Λινάρδος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν πλήρης και μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 52' και από κόρνερ του Ζαραδούκα, η μπάλα υπό την πίεση του Τουράμ βρήκε στον Μαλόν και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Και δέκα λεπτά αργότερα (62'), πάλι από κόρνερ του Ζαραδούκα, ο Τουράμ έκανε το 2-0.

Η Βέροια είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 85', όταν ο Βενέτης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μεληκιώτη και ο διαιτητής έδωωσε αμέσως το πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά «νικήθηκε» από τον Κουταζαβασίλη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπίνουλας, Ζορμπάς - Σισοκό

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (69' Ανδρεόπουλος), Σπίνουλας, Κόντος (76' Επστάιν), Νίκιτς (88' Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας, Τουράμ.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (66' Μεληκιώτης), Σισοκό, Άρτσε, Σισίνιο, Μαλόν, Ασιγκμπά, Καλί, Βίτι, Λινάρδος, Χαροντάκης (66' Σαρπόνγκ).

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες