Η κινητή μονάδα υπό την χορηγία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, εξέτασε 151 άτομα, - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Η κινητή μονάδα υπό την χορηγία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, εξέτασε 151 άτομα,

Στα πλαίσια δράσεων του Συλλόγου μας για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των κατοίκων Αγίου Γεωργίου, φιλοξενήσαμε για τρεις ημέρες (15-17/11/2016) την κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Ελληνικού Οργανισμού Προληψης και Διάγνωσης προβλημάτων Όρασης, προκειμένου να εξετασθούν δωρεάν οι συγχωριανοί μας. Η κινητή μονάδα υπό την χορηγία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, εξέτασε 151 άτομα, εξ αυτών 32 παιδιά της πρώτης και δευτέρας τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Δώθηκαν δωρεάν 50 ζευγάρια γυαλιά και διαγνώστηκαν πολλά περιστατικά καταρράκτη, αρκετά από αυτά σε προχωρημένο στάδιο. Στην δράση μας αυτή είχαμε σημαντική βοήθεια από την νοσηλεύτρια και δημοτική σύμβουλο κυρία Ιακωβίδου Ευγενία, την νοσηλεύτρια κυρία Βάντση Ελένη όπως και την στήριξη του Αντιδημαρχου κυρίου Παπαδόπουλου Βασίλη.
Ο γιατρός κύριος Γαληνός Σπύρος παρόλο που υπερέβει εαυτόν δυστυχώς δεν ήταν δυνατό να καλύψει την αθρόα προσέλευση των συγχωριανών μας. Ήταν τιμή και χαρά που συνεργαστήκαμε με ένα άνθρωπο με υπέρμετρο επαγγελματισμό, ζήλο και δίψα για προσφορά. Αποτέλεσε έμπνευση για εμάς η πλούσια κοινωνική δράση τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του κυρίας Μπαρουξή Ιφιγένειας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους προσήλθαν για να εξετασθούν για την υπομονή που έδειξαν και να ζητήσουμε συγνώμη που δεν κατέστη δυνατον να εξητηρετηθούν όλοι. Η στήριξη σας δικαιώνει την επιλογή μας να επενδύσουμε σε δράσεις υγείας που τόσο ανάγκη έχει το χωριό μας και όχι μόνο. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού για τις 4/12/2016 όπου θα πραγματοποιηθεί μία ενημερωτική ομιλία για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου.
Μετά τιμής
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες