Εγκαίνια της πτέρυγας ``Αντωνίου Κρετσόβαλη``στο Γηροκομείο Βέροιας. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Εγκαίνια της πτέρυγας ``Αντωνίου Κρετσόβαλη``στο Γηροκομείο Βέροιας.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016,πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας αλλά και επίτιμο πρόεδρο του Γηροκομείου κ.κ.Παντελεήμονα, η τελετή εγκαινίων της ανακαινισμένης πτέρυγας Γυναικών ``Αντωνίου Κρετσόβαλη``,δωρεά του κ.Αντωνίου Κρετσόβαλη.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Μ.Φ.Η.``Σωσσιδείου Γηροκομείου Βέροιας``και του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας,ευχαριστούν από καρδιάς, για την ευγένεια ψυχής και ανθρωπιάς τον κ.Αντώνη Κρετσόβαλη, να βοηθήσει με την πλήρη ανακαίνιση όλης της γυναικείας πτέρυγας του Γηροκομείου ,δίνοντας στους τροφίμους του Ιδρύματος αυτό που πραγματικά τους αξίζει ,σεβασμό αξιοπρέπεια,προστασία και φροντίδα , αναβαθμίζοντας ουσιαστικά της υπηρεσίες προς την Γ` Ηλικία , όχι μόνο για το καλύτερο της περιοχής μας αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειά μας.
Ευχόμαστε ο Θεός να του χαρίζει υγεία ευημερία και οικογενειακή ευτυχία .
Ομιλίες για τις σχετική εκδήλωση των εγκαινίων της πτέρυγας απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος κ.Ιωάννης Μούρτζιος, η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ.Μαρία Κάτσιου, ο δωρητής της ανακαινισμένης πτέρυγας κ.Αντώνιος Κρετσόβαλης καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.Παντελεήμων ο οποίος δώρησε στο Γηροκομείο Βέροιας , το ποσό των 4.000 Ευρώ , προϊόν του Δίσκου Αγάπης από την ημέρα της Κυριακής των Βαΐων που περιήχθη στους Ιερούς Ναούς της πόλης μας.
Επίσης στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού μας κ.Βεσυρόπουλος Απόστολος και κ.Αντωνίου Χρήστος ,ο Δήμαρχος Βεροίας κ.Κώστας Βοργιαζίδης ,ο Αστυνομικός Δ/ντής κ.Γεώργιος Τουλίκας , ο εκπρόσωπος του Διοικητή Α` Μεραρχίας Συνταγματάρχης κ.Μπαντής. ο πρώην βουλευτής Ημαθίας κ.Φωτιάδης Ηλίας, ,μέλη των Δ.Σ.τοπικών Συλλόγων και Οργανώσεων ,μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Αδελφάτου Γηροκομείου και της Μ.Φ.Η.,οι Εργαζόμενοι του Ιδρύματος καθώς φίλοι και συγγενής των Τροφίμων του Γηροκομείου που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων.
Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας.
.............................................................................................................................................................................................................................
Το Δ.Σ.της Μ.Φ.Η.``Σωσσιδείου Γηροκομείου Βέροιας``,ευχαριστεί θερμά:
-Τον κ.Αντώνη Κρετσόβαλη,για την ευγενική δωρεά και προσφορά εδεσμάτων ποτών και γλυκισμάτων της εκδήλωσης τελετής εγκαινίων της ανακαινισμένης πτέρυγας γυναικών του Γηροκομείου Βέροιας.
-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας,για την δωρεά του ποσού των 108 Ε,στην μνήμη Τοπαλίδη Σταύρου.
-Τον Φούρνο Θανασούλη Νάουσας,για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων.
-Τους κ.Θεόδωρο και κ.Νίκη Αλδάκου,για την δωρεά 50 Ε,στην μνήμη του ανεψιού τους Αντωνίου Αντιφάκου.
Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες