Καλλιεργούσε σε χωράφι της Ημαθίας κάνναβη και συνελήφθη - LAIKOYRA-NEWS

Ενημέρωση κάθε λεπτό σε ότι συμβαίνει. Email¨meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

5 Οκτ 2016

Καλλιεργούσε σε χωράφι της Ημαθίας κάνναβη και συνελήφθη

Συνελήφθη 52χρονος σε περιοχή της Ημαθίας  που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και τη διακίνηση κάνναβης
Σε 2 αγροκτήματα του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 40 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων
Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου ημεδαπού στην Ημαθία, που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και τη διακίνηση κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (04-10-2016) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων.
Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του σε άλλη αγροτική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ακόμα 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 350 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 300 γραμμάρια κάνναβης προς ξήρανση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Pages