Φουλ του… Καρυπίδη η πρώτη διοίκηση της νέας ΠΑΕ Άρης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Φουλ του… Καρυπίδη η πρώτη διοίκηση της νέας ΠΑΕ Άρης

Συγκροτήθηκε σε σώμα η πρώτη διοίκηση της νέας ΠΑΕ Άρης, η οποία, όπως είναι φυσικό, είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Στο πενταμελές σχήμα, που έχει πενταετή θητεία, συμμετέχουν ο ίδιος, ένας ξάδερφός του, ένας στενός του συνεργάτης από την εποχή της Βέροιας και ένας ακόμη, που ανήκει στο φιλικό του περιβάλλον.
Της νέας ΠΑΕ, ηγείται ο Θοδωρής Καρυπίδης, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη είναι οι Σίμος Ορφανίδης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Θοδωρής Καρυπίδης του Ανέστη και Χρήστος Καραϊσκάκης.
Ο Σίμος Ορφανίδης έχει ήδη γίνει γνωστός, καθώς πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και επιστήθιο φίλο του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων». Γι αυτό και ανέλαβε αυτό το πολύ σημαντικό πόστο στη νέα ΠΑΕ. Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, δεν είναι άλλος από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, καθώς μετέχει στο συμβούλιο, ως εκπρόσωπος του ιδρυτικού σωματείου, όπως ορίζει ο Αθλητικός Νόμος.
Λιγότερο γνωστοί, είναι οι Θοδωρής Καρυπίδης και Χρήστος Καραϊσκάκης. Αμφότεροι, αποτελούν προσωπικές επιλογές του Θοδωρή Καρυπίδη. Πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του 37χρονου επιχειρηματία, με τον συνονόματό του μάλιστα να έχουν και συγγενική σχέση (ξαδέρφια). Ο Χρήστος Καραϊσκάκης, είναι μέλος του στενού φιλικού περιβάλλοντος του ισχυρού άνδρα των «κιτρινόμαυρων» από την Βέροια και Αρειανός από… κούνια.

Post Bottom Ad

Σελίδες