Αποχή από τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς - LAIKOYRA-NEWS

Ενημέρωση κάθε λεπτό σε ότι συμβαίνει. Email¨meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

18 Οκτ 2016

Αποχή από τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς

Την αποχή των συμβολαιογράφων μόνο από τη διενέργεια πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για αύριο, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, αποφάσισε η...
Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σε συνέχεια της απόφασης για ολική αποχή την προηγούμενη Τρίτη.

Κάθε Δευτέρα, δε, θα συνέρχονται το διοικητικό συμβούλιό τους και το Συντονιστικό τους για να αποφασίζουν τη στάση τους στους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς της Τετάρτης.

Οι συμβολαιογράφοι απαιτούν από την πολιτεία να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η ομαλότητα της διαδικασίας, ενώ αναμένεται να εκθέσουν τις απόψεις τους για το ζήτημα των πλειστηριασμών και για την περαιτέρω στάση τους το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι χιλιάδες πλειστηριασμοί που εκκρεμούσαν από τις αρχές του χρόνου είχαν «παγώσει» για μεγάλο διάστημα, λόγω της πολύμηνης αποχής των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων για τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα...

efsyn.gr

posted from Bloggeroid

Pages