Αντιδράσεις από δήλωση του διοικητή ΟΑΕΕ: Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει να πάει στη Βουλγαρία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αντιδράσεις από δήλωση του διοικητή ΟΑΕΕ: Όποιος δεν μπορεί να πληρώσει να πάει στη Βουλγαρία

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του προ εβδομάδας σε Φλώρινα και Βέροια ο διοικητής του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) κ. Δημήτρης Τσακίρης.

Εν μέσω εκρηκτικού κλίματος, ο κ. Τσακίρης που μιλούσε με ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Ταμείου είπε πως «όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», ο ίδιος απάντησε με αυτόν τον τρόπο, όταν ασφαλισμένος ελεύθερος επαγγελματίας τον ρώτησε πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις αλλαγές στη φορολογία αλλά και τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, δεδομένου ότι θα κληθούν να καταβάλλουν το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος.

Ο διοικητής του ΟΑΕΕ έσπευσε να διευκρινίσει στην εφημερίδα πώς η δήλωσή του παρερμηνεύθηκε, καθώς αυτό που ήθελε να πει είναι ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής και φοροδιαφυγής, αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες