Όλα έτοιμα για την αυριανή δράση του ανθρώπινου δυναμικού της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Όλα έτοιμα για την αυριανή δράση του ανθρώπινου δυναμικού της Βέροιας

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ INTERSOS ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη από μία σειρά δράσεων με τον τίτλο «ΟΙΚΟ –ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ» που αναλαμβάνει το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ σε συνεργασία με την InterSOS και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και ώρες από 09.00 π. μ. έως 02.00 μ. μ., στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Βαρβάρας και θα αφορά εκπαίδευση και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου στους πρόσφυγες, από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή ποδηλασίας Κώστα Σταμούλη (γνωστό πρωταθλητή ορεινής ποδηλασίας και μέλος του Δ.Σ. του ΑΝ.ΔΥ.).



Εχθές Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016, έγινε η παραλαβή των 18 ποδηλάτων αστικής μετακίνησης, ανταλλακτικών και υλικών για την επισκευή τους, για την αγορά των οποίων αξιοποιήθηκε κονδύλιο 4.290 ευρώ από το συνολικό ποσό χρηματοδότησης του προγράμματος από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, που ανέρχεται σε 6.000 ευρώ.



Η παραλαβή των ποδηλάτων έγινε στο Κέντρο Φιλοξενίας της Αγίας Βαρβάρας από μέλη του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ και εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, οι οποίοι συναρμολόγησαν και αποθήκευσαν τα ποδήλατα, ώστε να είναι έτοιμα για την πρώτη δράση. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην εθελοντική προσφορά δύο συμπολιτών μας, του Θοδωρή Μπερντέ και του Απόστολου Σκουτάρη, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά με τις γνώσεις τους στη συναρμολόγηση, ενώ στην πρώτη δράση θα αναπτύξουν θέματα τεχνικών βλαβών και επιδιόρθωσης των ποδηλάτων.



Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των δράσεων αλλά και μετά το πέρας τους, τα ποδήλατα θα παραμείνουν στο Κέντρο Φιλοξενίας, στη διάθεση των προσφύγων για τη διευκόλυνση των καθημερινών τους μετακινήσεων.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ποδηλατικές δράσεις είτε ως εθελοντές είτε ως ποδηλάτες, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο E-mail: a.dynamiko@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των δράσεων Κώστα Σταμούλη στο 6977922421.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες