Απεργία διαρκείας προκήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Απεργία διαρκείας προκήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και αποχή από τις εκτιμήσεις ζημιών προκηρύσσουν οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ. Νέα ανακοίνωση με την οποία στρέφονται κατά των χειρισμών της διοίκησης του ΕΛΓΑ, δημοσίευσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στον Οργανισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια του από 7/10/206 δελτίου τύπου του Π.Σ.Ε. ΕΛ.Γ.Α, καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Οργανισμού για υπονόμευση του θεσμικού ρόλου του ΕΛ.Γ.Α., για ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα επίλυσης θεμάτων των εργαζομένων και θωράκισης του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και για μεταβίβαση των ευθυνών της στους εργαζόμενους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει επανειλημμένα αναδείξει τους κινδύνους και τα ιδιωτικά συμφέροντα που καραδοκούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη και τις αδυναμίες του ΥΠΑΑΤ και της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α., με σκοπό την άλωση του γεωργοασφαλιστικού συστήματος της χώρας. Η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. με το υπ΄αρίθμ. 704/11-10-2016 σχετικό έγγραφό της, από τη μια εμφανίζεται ότι αγωνιά για τους εργαζόμενους και το μέλλον του Οργανισμού και από την άλλη, επικαλούμενη το κανονιστικό πλαίσιο, απειλεί και εκφοβίζει τους εργαζόμενους. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους τους εργαζόμενους τις αλλεπάλληλες δεσμεύσεις της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. τόσο στα Μ.Μ.Ε. (Κρήτη κ.λ.π.) όσο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου (συνάντηση αρχές Σεπτεμβρίου) περί επίλυσης του ζητήματος των μετακινήσεων εντός του Σεπτεμβρίου!! Αλήθεια κύριοι τις συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πότε επιτέλους θα απαντήσετε, όπως είχατε δεσμευτεί, για την θέση σας στην τροπολογία, που με διακομματική συναίνεση προωθείται προς ψήφιση στην Βουλή;; Το Δ.Σ. του Π.Σ.Ε. ΕΛ.Γ.Α., μετά την εκβιαστική στάση της Διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. και κατ΄εφαρμογή των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, προκηρύσσει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από 14/10/2016 έως 21/10/2016, με δράση την αποχή από την διενέργεια των εκτιμήσεων, έχοντας ως αίτημα την εξαίρεση του ΕΛ.Γ.Α. από τις διατάξεις του Ν.4336/2015, που αφορούν στις μετακινήσεις εντός και εκτός έδρας. Συναδέλφισσες και συνάδελφοι το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους εργαζόμενους να μετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στις κινητοποιήσεις, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Δ.Σ. Συλλόγου καθώς και τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες