Συνελήφθησαν δύο 17χρόνοι από την ασφάλεια Ναουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν δύο 17χρόνοι από την ασφάλεια Ναουσας

Συνελήφθησαν χθες (08-10-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, δύο 17χρονοι υπήκοοι Αλβανίας για αγοροπωλησία κάνναβης. Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο τον αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του ενός 17χρονου συσκευασία που περιείχε 4,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, προμηθεύτηκε λίγο νωρίτερα έναντι χρηματικού αντιτίμου από τον έτερο 17χρονο.

Συνελήφθη χθες (08-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 2 γραμμάρια ηρωίνης.
Συνελήφθη χθες (08-10-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και της Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους 9,25 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.



Post Bottom Ad

Σελίδες